contact & nieuws

Angelique Dorrestijn

 

16 juni 2015

 

De zomer staat bijna voor de deur en ik kan terug kijken op een prachtig werkseizoen. Een nieuwe voorstelling gemaakt met Marc Nochem die wij straks gaan spelen op De Parade, veel coomunicatie trainingen gedaan wat zo dankbaar werk is, nieuwe opdrachtgevers erbij ; Het Trainingsbureau en Gooiconsult, plannen aan het maken voor nieuwe voorstelling met mijn groep Eva's Appel, 2 commercials opgenomen en over twee weken weer de voorstelling Manwijven spelen 5 dagen op theaterfestival Onderstroom. Counting my blessings:)

Krantartikel over voorstelling Manwijven

 

22 maart 2014

 

Leuk artikel over de voorstelling Manwijven die ik samen heb gemaakt met de andere 2 dames van mijn theaterroep Eva's Appel. Klik op de afbeelding voor het artikel.

09-01-2014

Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben met zoveel plezier aan het werk. Ik ben sinds september nu vast teamlid van VDS trainingen, als trainingsactrice. Rollenspel en Co Trainster mbt oa. Persoonlijke effectiviteit, Leiderschapstrainingen en Weerstand. Zo fijn om te doen. Verder speel ik met mijn theatergroep Evas'a Appel onze voorstelling Manwijven, ipv op theaterfestivals, nu ook in restaurants en huiskamers. Wat heerlijk om het jaar zo te beginnen.

25-08-2013

Voor een training Leaderhip en Skillbuiliding voor ABN AMRO team, een aantal rollenspellen verzorgt. Fijne groep die openstond om echt te leren en confrontatie met zichzelf aandurfde. Respect en hele mooie dagen om op terug te kijken.

14-08-2013

Met theatergroep Eva's Appel heerlijk optgetreden op Theaterfestival De Boulevard met de voorstelling Manwijven. 20 voorstellingen gespeeld waarvan 17 totaal uitverkocht. Geslaagd dus. Nu in het najaar nog te zien op diverse lokaties. Speellijst: www.evasappel.com

 

28 mei 2013

Met theatergroep Eva's Appel aankomend najaar ook te zien in restaurants op verschillende afterdiner avonden. Gezellig met vrienden een hapje eten en aansluitend een voorstelling zien op dezelfde lokatie. Gebracht met veel zelfspot, humor maar zeker ook herkenbare waarheden...... Voor meer informatie www.evasappel.com

11 april 2013

 

NLP bijeenkomst bijgewoond van de Mind Acadamy. Kort samengevat gaat het om bewustwording van je denken en voelen, om vervolgens te kiezen voor verandering. Wat mij sterk is bijgebleven : "de waarde die jij toevoegd aan jouw waarneming is gebasseerd op eerdere ervaringen."

20 maart 2013

Vandaag een workshop Personal Branding volgen. Hoe je jezelf als produkt in de markt kan zetten, waar zit je kracht, waarin onderscheid jij je t.o.v anderen. Zin in!

12 februari 2013

Met de dames van Eva's Appel een pitch gegeven van onze nieuwe voorstelling MANWIJVEN! Te zien op theaterfestival De Boulevard aankomende zomer.

6 december 2012

Met de dames van Eva's Appel projectplan en scenes aan het schrijven mbt onze nieuwe voorstelling Manwijven!. Te zien aankomende zomer op verschillende theaterfestivals.​3 december 2012

In januari 2013 vindt er weer een Theater in School verkoopdag plaats van mijn impressariaat Van Engelenburg Theaterprodukties. Dus nu hard aan het repeteren met theatergroep Voorstelling in de Klas, om onze nieuwe jeugdvoorstelling De nieuwe kleren van meneer de Keijzer, af te krijgen

19 november 2012

Vandaag rollenspel uitgevoerd voor een klantgerichtheidstraining van een Kring Apotheek. Een mooie middag, waarbij de cursisten de confrontatie met hun gedrag niet uit de weg gingen en open stonden voor spel, reflectie en eerlijke gesprekken. Dank, dank, dank dat ik dit samen met de trainer en de cursisten heb kunnen verwezenlijken.

 

 

 

 

 

Neem gerust contact op!

 

 

Voor theateropdrachten & trainingsacteren & voiceover

 

Angelique Dorrestijn

Telefoon: 0621 838378 of

Klik hier voor mail

 

 

Voor film- en televisiewerkzaamheden

Compagne Henze Pegman

Telefoon: 0348 414990

GSM: 06 51555348 of

Klik hier voor mail

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved