over

Angelique Dorrestijn

WIE BEN IK

Trainingsactrice, Co Trainster, Theatermaakster en Actrice. Vakgebieden die zo mooi met elkaar in verbinding staan en die ik met veel enthousiasme, vrolijkheid en passie uitvoer. Vakgebieden waarin ik altijd op zoek ga naar herkenning en beleving. En het mooiste is dat  de kracht van deze 4,  zit  in de integratie.

Trainingsactrice: In mijn werk al trainingsactrice vertaal ik de leerdoelen naar helder, zuiver en verassend spel. Mijn ervaring als theatermaakster en freelance actrice zorgt ervoor dat ik een groot palet aan speltechnieken en emotie beheers, mijzelf  kwetsbaar kan opstellen en heel duidelijk kan aanvoelen wat er ontstaat tussen degene tegenover mij en mijzelf. Verder vind ik het belangrijk om een vertrouwde omgeving neer te zetten  en een   ontspannen sfeer te creëren, zodat cursisten alle vrijheid krijgen om te leren.


 Co trainster: Als co trainster begeleid ik cursisten in  hun leerontwikkeling, speel ik in op de behoefte die er is of ontstaat en  streef ik naar een energievolle manier van werken waarin je wordt uitgedaagd en kritisch naar jezelf durft te kijken.


Theatermaakster: De hele wereld is theater. Theater is intiem, klein en groots. Raakt, kwetst, lacht, ontroert en maakt kwaad. Theater verbindt en maakt los. Theater is een moment, een moment in het hier en nu. Ik maak intieme, kwetsbare voorstellingen met gezonde dosis zelfspot, waarbij het publiek dicht op de huid van de spelers zit. Ik laat mij inspireren door thema’s die samenhangen met menselijke relaties, omgangsvormen en gedragspatronen. Mijn theater is verrassend, humoristisch en toch ook serieus.


Actrice. Als actrice heb ik  gespeeld  in zowel film als tv en heb ik jaren getourd   van theater naar theater met jeugdtheatergroep  Dries & Theatergroep THINK. Door steeds op zoek te gaan naar  rollen die  van elkaar verschillen, heb ik een groot kleurenpalet aan emoties en gedragingen ontwikkeld, die ik weer kan toepassen in mijn werk als trainingsactrice.


Verder ben ik moeder van 2 kinderen, woon ik in Baarn, ben  ik dol op Italiaans eten , yoga ik vaak en kan ik mijn hoofd leeg maken tijdens een uurtje skaten.


Copyright © All Rights Reserved