Over mij


Mensen observeren, nieuwsgierig zijn naar de ander, naar verhalen luisteren en echt willen begrijpen. Het heeft mij altijd al gefacineerd.  Oude verhalen of nieuwe verhalen van deze mensen, die wil ik doorvertellen of doorgeven. Omdat ik voel dat ze verteld moeten worden. En dan het liefst dmv zien horen, voelen voor meer impact. Daarom ben ik actrice & maakster! Voor mij het mooiste vak ter wereld.


Als actrice, theater- & stemactrice wil ik dus verhalen vertellen om mensen te inspireren, in discussie met elkaar te laten gaan, een andere mindset te geven of zelfs gedragsverandering teweeg te brengen. Ik geloof dat mensen meer in beweging komen, anders gaan denken en doen als ze letterlijk verhalen en situaties zien, horen, ervaren en zelfs ondergaan. Na jaren alleen in het theater dit gedaan te hebben, doe ik dit nu ook al meer dan 10 jaar voor bedrijven en organisaties.


De Acteursschool in Amsterdam, daar starte ik mijn carriere als actrice in 1999. Vanuit daar heb ik jarenlang als actrice in tv, film en theater gewerkt. Naast het freelancen startte ik in 2005 met een aantal oud klasgenoten, een eigen jeugdtheatergroep, www.theatergroepthink.nl omdat wij zelf eigen voorstellingen wilde maken. Voorstellingen voor iedereen vanaf 4 jaar,  die werden verkocht door Van Engelenburgtheater Producties en op dit moment door Buro Bannink. 


Tijdens al het freelance acteerwerk en eigen voorstellingen maken heb ik mij in 2010  laten bijscholen tot trainingsactrice. Waarom? Omdat ik geloof dat wij een mooier mens worden en het leven een stuk makkelijker is als we elkaar echt begrijpen en horen. Echt durven te verbinden en zonder oordeel het gesprek met elkaar aangaan. En ik alle mooie kenmerken van het acteervak, zoals contact maken, tekst interpretaties, lichaamstaal, emoties uitspreken en ontvangen, zie als aspecten die de mens helpt om beter te verbinden met de ander. Sindsdien beoefen ik dus mijn vak als actrice naast de podiumkunsten ook uit in het bedrijfsleven. Voor meer informatie hierover verwijs ik je graag naar mijn webstie voor bedrijfstrainingen: www.gesprekstudio.nl Deze combinatie van mensen helpen te groeien in hun gedrag&communicatie en nog steeds op het podium staan om mensen een heerlijke avond te bezorgen, vind ik een prachtmix.


Verder ben ik dol op yoga,  woon ik met kinderen & man & kat Marley & konijn in prachtig Baarn, kickboks ik regelmatig, dans ik het liefst op blote voeten en houd ik enorm van het bourgondische leven : lekker eten, wijn, gezelligheid, muziek, familie en vrienden. (en het liefst allemaal tegelijk)!


Copyright © All Rights Reserved